De controller die jij nodig hebt!

Wil jij beter worden in FPS-games en constant on top-of-your game zijn? Wij hebben het product gevonden dat daarvoor zorgt! Wij hebben persoonlijke ervaring met dit product en we kunnen met zekerheid zeggen dat jij hierdoor beter gaat spelen!

De controller die jou meteen beter maakt!

Het belangrijkste product dat je MOET hebben is een scuf controller. Wij hebben er beide één en wij kunnen met zekerheid zeggen dat het je beter maakt. Maar wat is een zogenaamde scuf controller eigenlijk? Het is een controller die jou helpt om alles te doen wat jouw tegenstander doet, maar dan sneller!

Hierboven zie je een PS4 scuf controller, deze controllers zijn ook beschikbaar voor de XBOX. Zoals je kan zien zijn er paddle’s aan de achterkant. Deze paddle’s zijn shortcuts voor andere knoppen. Je kan hier sneller bij dan een normale controller, tevens kan je deze instellen naar de knop die jij daar nodig hebt! Wij vinden dat je deze knoppen het best kan gebruiken om te springen en te hurken. Ook heb je begrenzers op de knoppen waarmee je schiet, hierdoor kan je ze sneller indrukken. Tenslotte heb je ook nog zogenaamde grips op je controller die je grip beter maken. Na deze controller voor meer dan een jaar in bezit te hebben kunnen we zeggen dat het ons erg veel heeft geholpen en het zeker zijn geld waard is.

Hoe werkt mijn nieuwe scuf controller?

Heb jij een nieuwe scuf controller gekocht of ben jij dat van plan? Hieronder hebben wij een handig filmpje voor je opgezocht! Als jij je scuf ontvangt kan het natuurlijk lastig zijn om hem te configureren, dit filmpje gaat je daarbij helpen!

(Unbox Therapy, Youtube)

Vond je deze blogpost leuk en interessant? Volg ons op Facebook en Twitter voor wekelijkse updates! Heb je zelf nog een game waar je graag tips over wilt, laat het ons weten in de comments!

Wil je een scuf controller kopen? Check deze site!

Bronnen

PS4 Scuf Afbeelding

(Scuf Gaming)

 

 

 

Plaats een reactie